Stage
SrilanCare staat ervoor open studenten op locatie te begeleiden. We kunnen je helpen met het vinden van een stage op verschillende plekken, afhankelijk van je studie, de voorkeur die je zelf hebt en de mogelijkheden die er zijn.

Zo is SrilanCare sinds kort een project in een vrouwengevangenis gestart, waarbij gekeken wordt waar die vrouwen behoefte aan hebben en hoe ze begeleid kunnen worden naar een betere toekomst. Sociale- en gezondheids-studies sluiten hierbij aan, maar SrilanCare staat ook open voor studenten van andere studies.

Zo wil SrilanCare graag nog een project starten waarbij duurzaamheid een belangrijk item is. Hiervoor zijn we op zoek zijn naar studenten die een stage of afstudeerproject willen doen waarbij duurzaamheid een belangrijk item is. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het zoeken naar oplossingen voor het creëren van een duurzamere manier van leven voor de lokale bevolking. Hoe een dergelijk project er exact uit zal moeten zien, kan nader besproken worden.