Afstudeerprojecten
SrilanCare is ervaren in het begeleiden van Bachelor-studenten gezondheidsstudies en we hebben verschillende groepen studenten van de opleiding ergotherapie die hun afstudeerproject in Avanthi Devi hebben gedaan begeleid.

SrilanCare wil heel graag verder onderzoeken in Sri Lanka, om meer te weten te komen hoe we lokale projecten beter kunnen aanpakken. We willen bijvoorbeeld graag interventies ontwikkelen om kinderen vaardigheden aan te leren waarmee ze een betekenisvolle toekomst hebben, of waarmee vrouwen vanuit de vrouwengevangenis weer een bestaan kunnen opbouwen. Ook wil SrilanCare zich in de toekomst meer gaan richting op duurzaamheidsprojecten, waarbij bijvoorbeeld gekeken kan worden naar een duurzame manier van leven voor de lokale bevolking. Voor vrijwel iedere opleiding is wel een passend project te vinden! We gaan graag met elkaar in gesprek om te kijken welke onderzoeksvraag aansluit bij de wensen vanuit de studenten, de opleiding en de stichting.

Ben je enthousaist geworden om een afstudeerproject te doen bij stichting SrilanCare en wil je meer informatie? Wij voorzien je graag van meer informatie of komen graag langs op de hogeschool of universiteit waar je studeert, om samen met jouw en/of docenten te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op via het kopje ‘Meer informatie en contact’.